Рокитнівська селищна рада П`ятниця, 03.05.2024, 11:53
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

free counters
Free counters
Головна » 2013 » Липень » 18 » НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
14:33
НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ВІДБУВАЄТЬСЯ ТЕПЕР НА ЧІТКО ВИЗНАЧЕНИХ ПРАВОВИХ ЗАСАДАХ
Рокитнівське відділення повідомляє, запроваджено інформаційні картки стосовно кожної з адміністративних послуг, які надаються податковими та митними органами.
Одним із завдань, поставлених Законом України від 6 вересня 2012 року № 5203-VІ «Про адміністративні послуги» є забезпечення права громадян на отримання повної та достовірної інформації про порядок надання таких послуг суб'єктом її надання на кожну адміністративну послугу.
Фахівцями Міністерства доходів і зборів України розроблено інформаційні картки на кожну з адміністративних послуг, які надаються податковими та митними органами. Їх затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 14.06.2013 року № 161 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг».
В інформаційній картці адміністративної послуги розміщено:
- найменування суб'єкта надання адміністративної послуги, його місцезнаходження, режим роботи, телефон, адресу електронної пошти та веб-сайту;
- перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги;
- порядок та спосіб їх подання;
- інформацію про умови чи підстави отримання адміністративної послуги;
- платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати;
- строк надання адміністративної послуги;
- результат надання адміністративної послуги;
- можливі способи отримання відповіді (результату);
- акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги.
На сьогодні ознайомитись з інформацією щодо переліку адміністративних послуг та порядку їх надання можна завітавши в Центр обслуговування платників податків податкової інспекції. Також її розміщено у Реєстрі адміністративних послуг за адресою www.me.gov.uа незабаром, у рамках реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 03 січня 2013 року № 13 „Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного порталу адміністративних послуг", - на Єдиному державному порталі адміністративних послуг (ЄДПАП).
Запровадження інформаційних карток адміністративних послуг, які надаються податковими та митними органами, значно підвищить якість обслуговування платників податків і зборів.

Рокитнівське відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів
Наповнюємо бюджет
Основним завданням Міндоходів, |як правонаступника податкової служби, є забезпечення єдиної державної податкової, митної політики і в частині адміністрування податків |і зборів, митних платежів, єдиного соціального внеску, надання послуг і громадянам і бізнесу та, як наслідок, забезпечення доходної частини бюджету, створення умов для розвитку бізнесу.
Комплексне реформування державних податкової та митної служб мають забезпечити стимулювання розвитку економіки, створення прозорих правил справляння податків і зборів, запровадження єдиних справедливих підходів до всіх суб'єктів господарювання.
Від наполегливої праці податківців залежить полегшення умов ведення бізнесу, спрощення податкових і митних процедур, продовження курсу на дерегуляцію, і, що не менш важливо, стабільне і ритмічне наповнення бюджету задля того, щоб держава могла повноцінно виконувати свої функції.
Наша робота не легка та вкрай важлива , але саме завдяки нашій діяльності та співпраці з сумлінними платниками податків наповнюється бюджет, з якого фінансуються медицина, освіта, культура, проводяться соціальні виплати.
Ті результати, яких досягнуто, дають право стверджувати , що основне завдання, яке стоїть перед податковою службою району, виконано в повній мірі.
Такк, в січні-червні поточного року до Зведеного бюджету зібрано 24621,1 тис. грн. податків та зборів, що на 1664,0 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого.В результаті співпраці із платниками податків та професіоналізму податківців вдалося виконати доведені завдання з надходження до державного та місцевих бюджетів. Так, до загального фонду державного бюджету зібрано 4249,9 тис. грн., що на 215,2 тис. грн. більше відповідного періоду минулого. До місцевих бюджетів надійшло 20371,2 тис. грн. податків, що складає 110,2 відсотків до доведеного завдання та на 1448,8 тис. грн. перевищує рівень надходжень у січні-червні 2012 року.
Потрібно зазначити, що важливу роль у мобілізації надходжень відіграє тісна співпраця між податківцями та посадовими особами органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. Разом з тим, наші зусилля нічого не варті без основної рушійної сили економіки — сумлінних платників податків, які гідно виконують свій констутаційний обов'яок щодо сплати належних податків та зборів. Це, насамперед, ДП «Рокитнівський лісгосп» , ДП « Остківський лісгосп», Березівське ССТ, ПАТ «Томашгородський щебеневий завод, СПД Кінчур І.М. та інші. Таким платникам ми щиро зичимо міцного здоров'я, успіхів у бізнесі, високих прибутків.
Рокитнівське відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів
Категорія: Новини | Переглядів: 548 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz