Рокитнівська селищна рада Понеділок, 06.05.2024, 05:51
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

free counters
Free counters
Головна » 2013 » Травень » 23 » ОТРИМАЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ЦИФРОВИЙ КЛЮЧ
18:00
ОТРИМАЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ЦИФРОВИЙ КЛЮЧ
Платники єдиного податку можуть відмовитися від застосування спрощеної системи оподаткування
Відповідно до п. 294.1 ст. 294 Податкового кодексу України (ПКУ), податковим (звітним) періодом для платників єдиного податку першої та другої груп є календарний рік. Платники єдиного податку можуть відмовитися від застосування спрощеної системи оподаткування у зв'язку з переходом на сплату інших податків і зборів, визначених кодексом (за умови відсутності непогашених податкових зобов'язань чи податкового боргу з єдиного податку та/або інших податків і зборів, які платники єдиного податку сплачують відповідно до гл. 1 р. XIV (ПКУ), з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) кварталом. Для відмови від спрощеної системи оподаткування суб'єкт господарювання не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку нового календарного кварталу (року) подає до органу державної податкової служби заяву.
Отже, фізична особа - підприємець - платник єдиного податку першої або другої групи, який відмовляється від спрощеної системи оподаткування протягом року, зобов'язаний подати до органу державної податкової служби податкову декларацію за податковий (звітний) квартал, у якому подано заяву, у зв'язку з переходом на сплату інших податків і зборів, з наростаючим підсумком з початку року протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.

ОТРИМАЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ЦИФРОВИЙ КЛЮЧ
Протягом року за допомогою представництв реєстрації ключів, платникам податків Рокитнівщини видано майже 200 електронних цифрових ключів. Такі ключі потрібні для підпису звітності та здійснення інших операцій в електронній формі.
Електронний цифровий підпис, що ставиться на електронний документ, забезпечує безперечну ідентифікацію авторствата захист документа від спотворень, а електронне подання звітності буде зручним і безпечним.
Стати власником безкоштовного посиленого сертифікату ключа електронного цифрового підпису можна звернувшись до представництв в області, які знаходяться в приміщенні ДПІ у м. Рівному та при податкових інспекціях міст Дубного та Сарн.
Крім того, з детальною інформацією, а також бланками заяв та переліком необхідних документів можна ознайомитись на сайті Акредитованого центру сертифікації ключів: www.acskidd.gov.ua в розділі «Реєстрація користувачів»
Відтепер, ключ електронного підпису, виданий Акредитованим центром сертифікації ключів Міністерства доходів і зборів дає змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit».
Більш детальну інформацію про безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit» можна переглянути у розділі «Програмне забезпечення» офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД–http://acskidd.gov.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 520 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz