Рокитнівська селищна рада П`ятниця, 03.05.2024, 22:36
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

free counters
Free counters
Головна » 2011 » Червень » 29 » Про розгляд скарг і звернень громадян за ІІ квартал 2011 року
15:16
Про розгляд скарг і звернень громадян за ІІ квартал 2011 року

Україна

Рокитнівська селищна рада

Виконавчий комітет

Рішення

 

 

№ 387
від 29 червня 2011 р.

 

 

Про розгляд скарг і звернень громадян , що надійшли в ІІ кварталі 2011 р.

 

 

Розглянувши розпорядження голови районної державної адміністрації №134 від 04.04.2011 р. «Про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненням громадян, що надійшли до райдержадміністрації у 2010 році», заслухавши інформацію „Про розгляд скарг і звернень громадян селища Рокитне, що надійшли до селищної ради в І кварталі 2011 р.”, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет селищної ради,

 

вирішив:

 

1. Інформацію „Про розгляд скарг і звернень громадян селища Рокитне, що надійшли до селищної ради в ІІ кварталі 2011 р.” взяти до відома.

 

2. Проводити практику заслуховування стану роботи із зверненнями громадян щокварталу на засіданнях виконавчого комітету селищної ради.

 

3. Посадовим особам селищної ради забезпечувати кваліфікований і своєчасний розгляд звернень громадян з метою оперативного вирішення порушених питань

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови.

 

 

 

М.Шкоропад
Заст. селищного голови

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІНФОРМАЦІЯ

про розгляд скарг і звернень громадян селища Рокитне, що надійшли до селищної ради

в ІІ кварталі 2011 року

 

На виконання ст.40 Конституції України, Закону України „Про звернення громадян”, Указу Президента України від №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», розпорядження голови районної державної адміністрації №134 від 04.04.2011 р. «Про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненням громадян, що надійшли до райдержадміністрації у 2010 році», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради працює над вдосконаленням роботи і проводить наступну роботу:

 

1. Згідно розпорядження № 33 від 12.12.06 «Про призначення відповідального за роботу із звернень громадян в селищній раді» відповідальним за вказану ділянку роботи призначено секретаря виконавчого комітету селищної ради Климончук Л. Ю.

 

2. Особистий прийом громадян ведуть селищний голова Басич В.Г., заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шкоропад М.З., секретар ради Афіногенова Т.А., секретар виконкому Климончук Л.Ю. згідно графіку прийому громадян, затвердженого розпорядженням селищного голови. Крім того, у вестибюлі оформлено інформаційний стенд, що дає змогу жителям селища ознайомитись з законодавчими актами, що стосуються роботи із зверненнями громадян, графіками прийому громадян керівництвом облдержадміністрації, обласної ради, райдержадміністрації та селищної ради.

 

3. В ІІ кварталі 2011 р. до виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради надійшло 71 заяви та звернень громадян. З них, 56 (79%) усних та 15 (21%) письмових. Звернення розглянуті відповідальними працівниками без порушення термінів розгляду скарг, заяв та пропозицій.

 

4. Всі звернення зареєстровані в журналах особистого прийому громадян. Заяви були уважно розглянуті та вирішені в строки, передбачені законодавством.

 

5. Повторних звернень не надходило.

 

6. Через Рокитнівську районну державну адміністрацію та інші вищестоящі установи звернень не надходило.

 

7. Аналіз звернень громадян в розрізі порушених в них питань свідчить, що основні питання, що порушені громадянами стосуються:

 

- соціального захисту населення, що пов’язано з скрутним матеріальним положенням громадян, що завертаються (малозабезпечені, пенсіонери, інваліди та ін.) – 18 звернень;

 

- питання забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян викликані суперечками між сусідами – 4 звернень;

 

- економічна політика, питання будівництва, підприємництво – 4 звернення;

 

- питання праці та заробітної плати – 9 звернення;

 

- питання роботи комунальників – 4 звернень;

 

- питання житла – 5 звернень;

 

- питання сім`ї і дітей – 1 звернення;

 

- питання освіти – 6 звернення;

 

- аграрна політика і земельні відносини – 8 звернення;

 

- інші питання – 12 звернень.

 

 

 

Л. Климончук
Секретар виконавчого комітету

 

Категорія: Рішення виконавчого комітету | Переглядів: 588 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz