Рокитнівська селищна рада Понеділок, 06.05.2024, 08:12
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

free counters
Free counters
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Звернення громадян - на контролі
18:49
Звернення громадян - на контролі
Звернення громадян на особливому контролі в податковій службі
Право на звернення громадянам гарантують Конституція України та Закон України „Про звернення громадян". Під зверненнями слід розумі¬ти викладені в письмовій або усній формі пропозиції (зауваження), заяви (клопо¬тання) і скарги.
Право на звернення надає громадя¬нам чималі соціально-політичні перева¬ги, можливості брати участь у держав¬ному управлінні, вирішенні державних і суспільних справ, активно впливати на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування, а також ви¬ступати одним із найважливіших кроків до зміцнення партнерських взаємовід¬носин між податківцями та платниками податків.
Звернення розглядаються й вирішу¬ються в строки не більше одного місяця від дня їхнього надходження, а ті, які не мають потреби в додатковому вивченні -не пізніше п'ятнадцяти днів від дня їхнього одержання; якщо ж в місячний строк вирішити питання звернення неможливо, керівник відповідного органу, підприєм¬ства, організації або заступник установ¬люють необхідний строк для його роз¬гляду, і сповіщає особу, що звернулася з питаннями (при цьому загальний строк рішення питань, не може перевищувати сорока п'яти днів).
У січні-грудні до Рокитнівського відділення Сарненської МДПІ надійшло 38 звернень громадян, переважна частина сто¬сується оподаткування доходів підприємницької діяльності, місцевих податків і зборів та інформування про податкові соціальні пільги. Всі звернення розглянуті без порушення термінів у строки, передбаче¬ні законодавством.
Робота зі зверненнями громадян спри¬яє задоволенню потреб громадськості, є основою ефективності державної влади й контролю громадян за її діяльністю, за¬безпечує можливість участі громадян у створенні державної політики.

Сектор МРР та ЗГ Рокитнівського відділення
Сарненської МДПІ Рівненської області ДПС
Категорія: Новини | Переглядів: 482 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz