Рокитнівська селищна рада Субота, 04.05.2024, 01:26
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

free counters
Free counters
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Право громадян на звернення
15:11
Право громадян на звернення
Особистий контакт керівника з платниками податків – це дуже ефективний засіб спілкування, який формує позитивне враження у платників та високий ступень відповідальності у керівника.
Ніна Ковалевич, начальник Рокитнівського відділення Сарненської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Рівненській області, особистий прийом громадян проводить щочетверга з 14-00 до 17-00 години.
Попередній запис на прийом проводиться щоденно з 9-00 до 18-00 години у Центрі обслуговування платників податків або за телефоном 2-28-69.
З початку 2013 року на особистий прийом до керівництва Рокитнівського відділення Сарненської ОДПІ звернулось 64 громадянина.
Реформа податкової служби - покращення обслуговування платників податків.
Об'єднання податкової та митної служби в єдине Міністерство доходів і зборів України - це важлива інституційна реформа, яка цілком відповідає загальносвітовим і, у першу чергу, європейським трендам.
Концентрація усіх функцій, пов'язаних з адмініструванням податкових і митних платежів, у рамках єдиної структури – це шлях, який обрали багато провідних країн миру.
Уперше в історії незалежної України у складі центральних органів виконавчої влади створене відомство, яке взяло на себе всю відповідальність за наповнення державного бюджету.
При об’єднанні податкової та митної служби в Україні керувалися інтересами бізнесу, який від цього отримає багато переваг. Міндоходів, як стабільний та прогнозований партнер для бізнесу, завжди готове до конструктивного діалогу у питаннях гармонізації податкової та митної політики та поліпшення інвестиційного клімату в Україні.
Функції, які виконували дотепер податкова й митна служба залишилися. Додалося ще адміністрування єдиного соціального внеску. Його адмініструванням донедавна займався Пенсійний фонд. Якщо раніше підприємець подавав звітність про доходи працівників і до податкової і у пенсійний фонд, то незабаром такий звіт буде єдиним. Об'єднання звіту про сплату внеску зі стандартною декларацією форми 1ДФ і надання можливості подавати такий звіт, як і всі інші, в електронному виді - це теж спрощення для бізнесу.
Підвищенню ефективності управління процесом адміністрування податків і зборів сприятиме об’єднання податкового та митного аудиту. Це суттєво зменшить кількість візитів на підприємства, і, в той же час, підвищить ефективність контрольно-перевірочної роботи – зокрема, завдяки введенню електронних перевірок.
Хотілося б підкреслити, що реорганізація жодним чином не торкнеться платників податків і суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності й не створить ніяких незручностей і бар'єрів для надання якісних податкових і митних послуг. Базова інфраструктура – це мережа сервісних центрів, яка буде працювати в штатному режимі й буде надавати звичний спектр послуг.
Спрощення процедур одержання адміністративних послуг, підвищення якості й комплексності податкового й митного сервісу, скорочення часу обслуговування платників податків і суб'єктів ВЭД, зменшення тиску на бізнес, підвищення рівня конфіденційності – це пріоритетні напрямки роботи Міндоходів України.
Детальніше з роботою Міністерства доходів і зборів України можна ознайомитись на офіційному сайті Міністерства (minrd.gov.ua) та сайті Головного управління Міндоходів у Рівненській області (rv.minrd.gov.ua).
Категорія: Новини | Переглядів: 481 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz