Рокитнівська селищна рада П`ятниця, 03.05.2024, 12:46
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

free counters
Free counters
Головна » 2014 » Березень » 26 » Рокитнівське відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області запрошує громадян подати річну декларацію про майновий стан і д
19:45
Рокитнівське відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області запрошує громадян подати річну декларацію про майновий стан і д
З початку 2014 року в Центрах обслуговування платників (ЦОП) Рокитнівського відділення Сарненської ОДПІ приймаються податкові декларації про майновий стан і доходи, отримані громадянами протягом 2013 року. Бланки декларацій як і у минулому році можна отримати у ЦОПах безоплатно.
ГУ Міндоходів у Харківській області нагадує, що податкова декларація подається до контролюючого органу в один із таких способів за вибором платника податку:
- особисто платником або уповноваженою на це особою;
- надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.
При цьому поштове відправлення слід здійснити не пізніше, ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації, (граничний термін подання річної декларації для громадян 30 квітня звітного року), а при поданні в електронній формі - не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає такий граничний термін (п. 49.5 ст. 49 Податкового кодексу).
В електронній формі платники податків можуть подати податкову декларацію до контролюючих органів засобами електронної пошти через Інформаційний портал Міндоходів.
Для подання податкових декларацій в електронній формі у режимі реального часу (on-line) платнику податків необхідно:
1. Отримати електронний цифровий підпис, який безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів;
2. Завантажити з сайту Акредитованого центру сертифікації ключів програмне забезпечення - "Програмний комплекс користувача ЦСК". Встановити програмне забезпечення на персональному комп’ютері та виконати необхідні налаштування допоможе інструкція користувача.
3. Авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа та розпочати роботу.
Детальніше про подання звітності в електронному вигляді можна дізнатися на веб-порталі Міндоходів (http://minrd.gov.ua) або в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів.
Категорія: Новини | Переглядів: 543 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz