Рокитнівська селищна рада Субота, 04.05.2024, 19:29
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

free counters
Free counters
Головна » 2014 » Лютий » 06
Міністерство доходів і зборів України запрошує громадськість долучитися до обговорення концепції реформи декларування доходів громадян.
В основу концептуальних засад реформи, які ми пропонуємо до обговорення, покладені найкращі світові практики декларування доходів і адміністрування податку на доходи фізичних осіб. Разом з нашими партнерами – аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers – ми уважно вивчили та проаналізували досвід та принципи декларування, що застосовуються у найбільш провідних країнах світу, зокрема, у США, Канаді, Німеччині, Франції, Швеції, Фінляндії, Данії, Швейцарії, Італії, Австралії, Новій Зеландії, Сінгапурі та інших.
Підкреслюємо, ми пропонуємо до обговорення не готовий законопроект, а концептуальні основи та елементи майбутньої системи декларування доходів.
Зокрема, ми прагнемо почути думку громадськості, по-перше, з питання розумного обмеження «загальності». Звичайно, що процес декларування стосуватиметься не усіх 44,5 млн. фізичних осі ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 453 | Додав: Galina | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Електронний кабінет платника податків - це персональне автоматизоване робоче місце платника, працювати в якому він може без використання спеціально встановленого клієнтського застосування.
Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Міністерства доходів і зборів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
За допомогою даного сервісу платник податків має змогу:
підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді;
переглядати дані про стан розрахунків з бюджетом (картки особових рахунків).
Для роботи з кабінетом платника податків необхідно мати:
комп’ютер з встановленою операційною системою Windows (версії від Windows XP SP3 до Windows 8), підключений до мережі Інтернет;
електронні ключі, видані Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів (АЦС ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 478 | Додав: Galina | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Із створенням Міністерства, увесь комплекс митних і податкових послуг стандартизовано та уніфіковано. Розроблено високі стандарти якості обслуговування платників, якість яких постійно контролюють у Моніторинговому центрі Міндоходів. До послуг громадян і бізнесу у смт.Рокитне функціонує центр обслуговування платників податків. Працівники центру надають різні види адміністративних послуг.
Як повідомила начальник Рокитнівського відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області Ніна Ковалевич, загалом впродовж 2013 року платникам надано 11,9 тис. адміністративних послуг. Зокрема, видано 3 тис. карток платника податків (ідентифікаційних номерів), майже 100 свідоцтв платника єдиного податку; 38. довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів, 8 свідоцтв про реєстрацію платника податку на додану вартість, 6 свідоцтв про реєстрацію сільськогосподарського підприємства як суб’єкта спеціального режиму оподааткування по ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 441 | Додав: Galina | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Рокитнівське відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області запрошує громадян задекларувати отримані протягом 2013року доходи!Декларацію про майновий стан та доходи у 2014 році зобов’язані подати громадяни – платники податку, відповідно до вимог Податкового кодексу України, які протягом 2013 року отримували наступнідоходи:
- від осіб, які не є податковими агентами (тобто осіб, які не утримували податок);
- від нерезидентів (іноземні доходи);
- від здійснення операцій з інвестиційними активами (продаж цінних паперів, корпоративних прав та інше);
- від надання майна в оренду фізичним особам;
- від фізичних осіб, які не є суб’єктами підприємницької діяльності;
- у вигляді спадщини та подарунків;
- як додаткове благо;
- доходивід репетиторськихпослуг;
- дохід у вигляді виграшів у гральних закладах;
- дохід від самостійного обробітку земельної частки (паю).
- у разі отримання заохочувальних та комп ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 385 | Додав: Galina | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Рокитнівське відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області повідомляє, що з поточного року ставки екологічного податку за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними та пересувними джерелами забруднення, скиди забруднюючих речовин у водні об’єкти, розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах зросли на 25 відс. та складають тепер 100 відс. ставок екологічного податку, встановлених ст. 243
Нагадаємо, що в 2013 році ставки екоподатку становили 75 відс. від ставок, встановлених цими статтями Кодексу.
За словами фахівців, зміни передбачено п. 2 підрозділу 5 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України.
Категорія: Новини | Переглядів: 331 | Додав: Galina | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Сплата податків - конституційний обов’язок кожного громадянина перед державою (стаття 67 Конституції України).
Саме тому у 2014 році декларацію про майновий стан і доходи обов’язково треба подати тим громадянам, які отримували протягом 2013 року доходи не від податкових агентів (тобто від нерезидента чи фізичної особи, яка не має статусу суб’єкта підприємницької діяльності або не є особою, яка здійснює незалежну професійну діяльність), іноземні доходи, доходи від здійснення операцій з інвестиційними активами (продаж цінних паперів, корпоративних прав та інше), від надання майна в оренду фізичним особам, доходи у вигляді виграшів у гральних закладах, спадщини чи подарунків, інші доходи, які не були оподатковані протягом року за місцем виплати доходу, але не є звільненими від оподаткування. Термін подання такої декларації – до 1 травня 2014 року.
Проте кампанія декларування супроводжується не тільки сплатою громадянами податку до бюджету, а й обов’язком держави щодо поверне ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 482 | Додав: Galina | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz