Рокитнівська селищна рада Субота, 04.05.2024, 19:05
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

free counters
Free counters
Головна » 2014 » Лютий » 19
Інформаційна довідка про Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР»
Враховуючи функціональні повноваження Міндоходів, результати всебічного аналізу інформації про потреби клієнтів, які звертаються до Контакт-центру (щорічно понад 1 млн. звернень), необхідність мінімалізації витрат часу представників бізнесу на спілкування з державою та накопичений досвід в галузі надання інформаційних послуг виникла необхідність створення загальнодоступного джерела інформації в т.ч. з використанням існуючих редакцій запитань-відповідей Бази знань, письмових консультацій на типові звернення суб’єктів господарювання та громадян, чинного законодавства тощо.
Впровадження даного ресурсу позитивно впливає на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією, шляхом широкого використання інформаційних технологій, сприяє впровадженню державної інформаційної політики, розширює можливість для зовнішніх користувачів застосування Бази знань яка була розміщен ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 422 | Додав: Galina | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

Згідно з нормами частини другої статті 41 Бюджетного кодексу України, до набрання чинності законом про Державний бюджет на поточний період діють норми Закону про Державний бюджет України на попередній бюджетний рік.
Пунктом 4 частини другої статті 41 названого Кодексу встановлено, що соціальні стандарти та соціальні гарантії, у тому числі прожитковий мінімум, рівень його забезпечення, мінімальна заробітна плата, надання пільг, компенсацій і гарантій населенню, у поточному бюджетному періоді застосовуються у розмірах та на умовах, що діяли у грудні попереднього бюджетного періоду.
Відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" станом на 01.12.2013 мінімальна заробітна платата прожитковий мінімум для працездатної особи встановлена у розмірі 1218 грн.
Враховуючи вищевикладене Хмільницька ОДПІ інформує платників податків, що з 1 січня 2014 pоку податкова соціальна пільга (ПСП) становитеме: 609,00 гpн. (50 % прожиткового мінімуму).
Податк ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 453 | Додав: Galina | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

Набирає обертів кампанія декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2013 року. Втім є певні категорії громадян, які не зобов’язані подавати декларацію по майновий стан і доходи. Так, відповідно до п. 179.2 ст. 179 Податкового кодексу України обов'язок платника податку щодо подання податкової декларації вважається виконаним і податкова декларація не подається, якщо такий платник податку отримував доходи:
- від податкових агентів, які згідно з ІV розділом Кодексу не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу;
- виключно від одного податкового агента незалежно від виду та розміру нарахованого (виплаченого, наданого) доходу, крім випадків, прямо передбачених цим розділом;
- від операцій продажу (обміну) майна, дарування, при нотаріальному посвідченні договорів за якими був сплачений податок відповідно до цього розділу;
- у вигляді об'єктів спадщини, які відповідно до цього розділу оподатковуються за нульовою ставкою податку т ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 348 | Додав: Galina | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

З метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у школярів та ознайомлення їх з професієюфахівцяподаткової та митної справи Міністерство доходів і зборів України започаткувало конкурс дитячої творчості „Очима дитини про бюджет країни”.
Конкурс проводитиметься у три етапи:
І – районного рівня (протягом січня – квітня 2014 р.);
ІІ – регіонального рівня (впродовж травня 2014 р.);
ІІІ – Всеукраїнського рівня (протягом червня – серпня 2014 р.).
У творчих змаганняхможутьбрати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів від 9 до 15 років. Конкурсанти змагатимуться між собою за такими напрямками дитячої творчості з податкової та митної тематики, як: художні твори; комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори.
Вимоги до оформлення художніх творів: роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідати загальнійтематиці конкурсу; розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2; робота не повин ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 442 | Додав: Galina | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz