Рокитнівська селищна рада Субота, 18.05.2024, 07:34
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [156]
Перелік рішень [3]
Рішення виконавчого комітету [53]

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

free counters
Free counters
Головна » Новини
РЕЄСТРАЦІЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ

Для того, щоб зареєструватися платником ПДВ, особа має перебувати на обліку в податковому органі за місцез¬находженням або місцем проживання.
Відповідно до п.181.1 ст181 Податкового кодексу Укра¬їни, у разі, якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів або послуг, що підлягають оподат¬куванню, у тому числі з використанням локальної або глобальної комп'ютерної мережі, нарахована (сплачена) такій особі протягом останніх 12 календарних місяців, су¬купно перевищує 300 тис. грн. (без урахування ПДВ), така особа зобов'язана зареєструватися як платник податку в органі державної податкової служби за своїм місцезнахо¬дженням (місцем проживання). Платники єдиного подат¬ку реєструються платниками ПДВ за вибором.
Уразі обов'язкової реєстрації платником ПДВ, реєстра¬ційна заява, подається до органу державної податкової служби не пізніше 10 числа календарного місяця, що на¬стає за місяцем, в якому вперше досягнуто обсягу опо¬датк ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 607 | Додав: Galina | Дата: 15.11.2012 | Коментарі (0)

ЗАТВЕРДЖЕНІ ВИМОГИ ЩОДО СТВОРЕННЯ КОНТРОЛЬНОЇ СТРІЧКИ В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ
Звертаємо увагу платників податків на те, що 5 листопада 2012 року був офіційно опубліко¬ваний Наказ Міністерства фінансів України від 08.10.2012 р. №1057, яким затверджено вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі РРО та модемів для передачі даних РРО до органів ДПС.
Крім того, затверджено порядок передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО дротовими або без¬дротовими каналами зв'язку до органів ДПС
Контрольна стрічка в електронній формі — ко¬пії розрахункових документів, а також копії фіс¬кальних звітних чеків, послідовно сформованих РРО, що створені в електронній формі таким ре¬єстратором, які зберігаються на носії контрольної стрічки у формі пакетів даних.
Наказ набрав чинності з дня його офіційного опублікування.



Сектор МРР та ЗГ Рокитнівського відділення
... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 647 | Додав: Galina | Дата: 15.11.2012 | Коментарі (0)

12 листопада –
день створення підрозділів внутрішньої безпеки Держаної податкової служби України

12 листопада 1996 року Прем`єр-Міністр України ухвалив нову структуру ДПА України, в якій серед інших підрозділів податкової міліції було створено Управління по боротьбі з корупцією, яке з 1 січня 2010 року перейменовано на Управління внутрішньої безпеки.
Основними завданнями підрозділів внутрішньої безпеки є:
- забезпечення безпеки діяльності органів державної податкової служби та їх працівників;
- здійснення захисту працівників від протиправних посягань, пов’язаних із виконанням ними службових обов’язків;
- здійснення заходів щодо запобігання корупції і контроль за їх здійсненням в органах державної податкової служби, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери її управління.
Сьогодні працівники підрозділів внутрішньої безпеки наполегливо і кваліфіковано працюють над забезпеченням прозорості, передбачуваності т ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 616 | Додав: Galina | Дата: 09.11.2012 | Коментарі (0)

ГРОМАДЯНАМ ПРО ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ НОМЕРИ
Починаючи із 01.01.2011 р. облік фізичних осіб - платників податків, які через свої релігійні переконання відмовля¬ються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та пові¬домили про це відповідний орган державної податкової служби, ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру за прізвищем, ім'ям, по батькові та серією і номером пас¬порта без використання реєстраційного но¬мера облікової картки.
Спільний наказ ДПА України та Міністер¬ства внутрішніх справ «Про затвердження Порядку унесення відмітки до паспорта гро¬мадянина України щодо ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податків та інших обов'язкових платежів» втратив чинність з 21.01.2011 р. В зв'язку з чим, фі¬зична особа, яка через свої релігійні та інші переконання відмовлялася від прийняття ідентифікаційного номера та в паспорті гро¬мадянина України має відмітку про право здійснювати платежі без ідентифікаційного номера, внесену до 20 ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 466 | Додав: Galina | Дата: 01.11.2012 | Коментарі (0)

Відділ внутрішньої безпеки інформує…

Як уникнути конфлікту інтересів

З квітня минулого року на законодавчому рівні визначено питання «конфлікту інтересів», шляхи його врегулювання та відповідальність за порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів.
Відповідно до статті 1 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» конфлікт інтересів – це суперечність між особистими інтересами особи та її службовими повноваженнями, наявність якої може вплинути на об'єктивність або неупередженість прийняття рішень, а також на вчинення чи не вчинення дій під час виконання наданих їй службових повноважень.
Статтею 14 цього ж закону на службових осіб податкових органів покладено обов’язок уживати заходів щодо недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту інтересів та повідомляти невідкладно безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів.
Таким чином, працівник податкового органу, який отримав доручення щодо прове ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 652 | Додав: Galina | Дата: 25.10.2012 | Коментарі (0)

КОЖНОМУ ЗВЕРНЕННЮ ТА ЗАПИТУ - НАЛЕЖНИЙ РОЗГЛЯД
Конституційне право громадян на звер¬нення надає можливість пересічним україн¬цям відстоювати свої законні права і інтер¬еси та відновлювати їх у разі порушення. Саме тому розгляд звернень громадян є одним із важливих напрямів роботи податкової служби Рокитного.
Для втілення можливості громадян на доступ до публічної інформації та тих відо¬мостей, що знаходяться у володінні Рокитнівського відділення, а також для реалізації права кожного на звернення щодо своїх соці¬ально-економічних та особистих прав та законних інтересів, що регулюються За¬конами України «Про доступ до публічної інформації» та «Про звернення громадян», в інспекції функціонує сектор забезпечення доступу до публічної інформації та розгля¬ду звернень громадян.
Запити на публічну інформацію мо¬жуть бути подані:
• на поштову адресу:
Рокитнівське відділення Сарненської міжрайонної державної податкової інспекції Рівненської області Державної по ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 532 | Додав: Galina | Дата: 11.10.2012 | Коментарі (0)

Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Рівненській області
УВБ ДПС України інформує:

Працівниками ВВБ при ДПС у Рівненській області на виконання основних принципів Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» протягом поточного року посилено попереджувально-профілактичну роботу серед працівників ОДПС області. З початку року працівниками ВБ проведено 412 лекцій, виступів в трудових колективах, профілактичних бесід з працівниками, особливу звернуто увагу на працівників, яких можна віднести до «групи ризику».
У засобах масової інформації та на web-сайтах ДПС області опубліковано 81 статтю, в яких висвітлено результати боротьби з корупцією в органах державної податкової служби. Організовано та проведено 156 виступів по телебаченню та радіо. Податківцям винесено 51 офіційне застереження про недопущення протиправної поведінки.
Працівниками ВВБ організовано додаткове вивчення працівниками ОДПС області антикорупційного законодавства, за результата ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 866 | Додав: Galina | Дата: 19.09.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 »
Архів записів

 

Рокитне (смт)

 

Корисні посилання
Верховна Рада України < Президент України < Рівненська міська рада < Рокитнівська районна державна адміністрація < Рокитнівська центральна районна бібліотека < Рокитнівська публічно-шкільна бібліотека

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz